Kişisel Verilerin Korunması Aydınlatma Metni

Kişisel Verilerinizin Korunmasına ilişkin bilgilendirmeye www.umutsigorta.com.tr adresinden de ulaşabilirsiniz. UMUT SİGORTA'YI arayan kişilerin paylaşmış olduğu adı soyadı, telefon numarası, adres ve ses kaydına ilişkin kişisel veriler, arayan kişiye doğru hitap edilebilmesi, aramanın teyidi, gerekli hallerde arayan kişilere gerekli geri dönüşlerin sağlanması, aramalara ilişkin istatistiklerinin tutulması, hizmet kalitesi standartlarına riayet edilebilmesi, Şirketimizin Müşteri Memnuniyeti Hizmeti temin sürecinin yürütülebilmesi, ileride doğabilecek olası uyuşmazlıklarda delil olarak kullanılabilmesi amacıyla sınırlı olarak işlenmektedir. Bu kişisel veriler 6698 sayılı kanunun ilgili 5. maddesinde belirtilen ilgili kişinin temel hak ve özgülüklerine zarar vermemek kaydı ile veri sorumlusunun meşru menfaati için zorunlu olması hukuki sebebine bağlı olarak telefon yöntemiyle otomatik olarak ve istatiksel kayıtların tutulabilmesi amacı ile yazılı olarak işlenmekte olup yalnızca hukuki uyuşmazlıklarda talep durumunda ilgili yargı mercileri ile paylaşılacaktır. 6698 sayılı kanunun ilgili kişinin haklarını düzenleyen 11. Maddesi ve yasal mevzuat kapsamındaki tüm haklarınızı kullanmak için kullanmak istediğiniz hakka ilişkin açıklamalarınızı içeren metni aşağıdaki yöntemlerden birini kullanarak veri sorumlusu olarak UMUT SİGORTA'YA gönderebilirsiniz.

YILMAZLAR MAHALLESİ PİYALEOĞLU CADDESİ NUMARA 226A TURGUTLU / MANİSA adresine kimliğinizi tespit edici belgeler ile talebinizi içeren ıslak imzalı dilekçe ile yazılı olarak iletebilirsiniz.

  • Güvenli Elektronik İmza ile imzalanmış talebinizi Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir. adresine iletebilirsiniz.
  • Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir. adresine şahsınıza ait mail adresi üzerinden kimliğinizi tespit edici belgeler ile talebinizi iletebilirsiniz.

Kişisel verilerinizin güvenliğine ilişkin daha fazla bilgi edinmek ve talepleriniz için 0 236 312 00 07 numaralı telefondan ya da Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir. adresinden bize ulaşabilirsiniz. 6698 Kişisel Verilerinizin Korunmasına ilişkin bilgilendirmeye www.umutsigorta.com.tr adresinden de ulaşabilirsiniz. UMUT SİGORTA'YI arayan kişilerin paylaşmış olduğu adı soyadı, telefon numarası, adres ve ses kaydına ilişkin kişisel veriler, arayan kişiye doğru hitap edilebilmesi, aramanın teyidi, gerekli hallerde arayan kişilere gerekli geri dönüşlerin sağlanması, aramalara ilişkin istatistiklerinin tutulması, hizmet kalitesi standartlarına riayet edilebilmesi, Şirketimizin Müşteri Memnuniyeti Hizmeti temin sürecinin yürütülebilmesi, ileride doğabilecek olası uyuşmazlıklarda delil olarak kullanılabilmesi amacıyla sınırlı olarak işlenmektedir. Bu kişisel veriler 6698 sayılı kanunun ilgili 5. maddesinde belirtilen ilgili kişinin temel hak ve özgülüklerine zarar vermemek kaydı ile veri sorumlusunun meşru menfaati için zorunlu olması hukuki sebebine bağlı olarak telefon yöntemiyle otomatik olarak ve istatiksel kayıtların tutulabilmesi amacı ile yazılı olarak işlenmekte olup yalnızca hukuki uyuşmazlıklarda talep durumunda ilgili yargı mercileri ile paylaşılacaktır. 6698 sayılı kanunun ilgili kişinin haklarını düzenleyen 11. Maddesi ve yasal mevzuat kapsamındaki tüm haklarınızı kullanmak için kullanmak istediğiniz hakka ilişkin açıklamalarınızı içeren metni aşağıdaki yöntemlerden birini kullanarak veri sorumlusu olarak UMUT SİGORTA'YA gönderebilirsiniz.

YILMAZLAR MAHALLESİ PİYALEOĞLU CADDESİ NUMARA 226A TURGUTLU / MANİSA adresine kimliğinizi tespit edici belgeler ile talebinizi içeren ıslak imzalı dilekçe ile yazılı olarak iletebilirsiniz.

  • Güvenli Elektronik İmza ile imzalanmış talebinizi Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir. adresine iletebilirsiniz.
  • Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir. adresine şahsınıza ait mail adresi üzerinden kimliğinizi tespit edici belgeler ile talebinizi iletebilirsiniz.

Kişisel verilerinizin güvenliğine ilişkin daha fazla bilgi edinmek ve talepleriniz için 0 236 312 00 07 numaralı telefondan ya da Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir. adresinden bize ulaşabilirsiniz. 6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu kapsamında tarafınıza aydınlatma yükümlülüğü yerine getirilmiştir. Şimdi sizi operatöre aktarıyorum, lütfen hattan ayrılmayınız

Acentam Sigorta

İletişim

Yılmazlar Mah. Piyaleoğlu No:226/A Turgutlu/Manisa

  • dummy0 236 312 00 07

  • dummy0 532 687 11 57

  • dummy info@umutsigorta.com.tr

Telefon
WhatsApp